MASKINELLA HJÄLPMEDEL

ATF EVOLUTION

Oljan i automatlådan ska vara ren och ska bytas varje 5 - 6000 mil. För att undvika skador rekommenderar vi att samtidigt rengöra det automatiska systemet. Med ett konventionellt oljebyte avlägsnas inte alla föroreningar eftersom ca 60% av den gamla oljan stannar kvar i växellådan.
ATF Evolution maskinen för automatlådor byter fullständig den gamla växellådsoljan och ger en noggrann rengöring av hela växellådssystemet med väldig enkla steg. Oljebytet i växellådan, momentomvandlaren och värmeväxlarna sker på en väldig kort tid. Oljeutbytet blir 100%.
Resultat visas omedelbart: tomgången blir lugnare, eventuella ryckningar försvinner och växlingarna blir kraftfulla och mjuka.
Vi rekommenderar förebyggande användning för att undvika skador.

Art nr 4600

 

ADAPTER KIT FINNS FÖR DE FLESTA BILMODELLER

 

CLEAR FLOW

Bränslesystemrengöring och luftintagsrengöring används vid kraftigt nedsmutsade insprutningssystem och ventiler i motorer. Använd Clear Flow som effektivt tar bort förbränningsrester i hela förbränningsrummet på kolvtoppar och avgas- och insugsventiler på syresensorer och katalysator/partikelfilter.

- Löser problem med igensotade ventiler

- Högsmörjande komponenter skyddar hela motorn under rengöringsproceduren

- återställer fordonets bränsleförbrukning och prestanda

- minskade miljöskadliga avgasutsläpp

Art nr: 4003

ADAPTER S FORM CLEAR FLOW

S-formad adapter för lättare rengöring av insugsområdena.

Art nr: 4047

CLEAR FLOW MASTER
Så arbetar du med CLEAR FLOW

DIESELPARTIKELFILTER PISTOL TOP GUN

DPF PISTOL Top Gun som tillsammans med Top Gun Cleaner (artnr. 6156 partikelfilterrengöring) löser och tar bort alla sotrester och föroreningar i dieselpartikelfiltret utan demontering. Effektiv och skonsam rengöring. Kan användas på aluminium-, magnesium-, zink- och kadmiumdelar. Top Gun Cleaner lämpar sig alldeles utmärkt för dagens moderna partikelfilter.

Användning:

När varningslampan signaliserar för fullt filter och bilen går i nödprogrammet.

Art nr: 6160

1 st