PROTEC SERVICEKONCEPT

PROTEC! Produkter för er proffs!

Vi erbjuder professionella bilverkstäder i 93 länder ett unikt servicekoncept.

För att uppnå optimal prestanda, sänka bränsleförbrukningen och avgasvärdena måste det hållas rent där bränsle, olja, kylarvätska och luft cirkulerar. Intresset från fordonsverkstäder gällande ProTec Service- och vårdkoncept ökar mycket kraftigt i Sverige och övriga världen.

Att rengöra motor, bränsle, kyl och luftsystemen invändigt i samband med service/oljebyte. Har idag nästan blivit ett måste för att erbjuda verkstadskunderna en optimal service av deras fordon.

PROBLEM på verkstads sidan idag….

När er kund åker hem efter en oljeservice känner de ingen skillnad på motorgång eller prestanda. När kunden sedan kollar oljenivån när de kommer hem efter servicen så är oljan svart!

Resultat: "Förtroendemissbruk" Kunden (som kanske inte vet så mycket om teknik) blir misstänksam på vad som gjorts vid servicen... inte tömt ur all olja?, inte bytt filter?, bara fylt på lite ny olja? Kunden blir kanske sur, känner sig lurad och i värsta fall BYTER VERKSTAD.

SÅ HÄR BRA KAN DET LÄTT BLI…..

Hur mycket bättre skulle ni känna er om era kunder åker hem efter servicen och känner att bilen går bättre!
Den svarar bättre på gaspådrag, motorn går jämnare, bilen drar mindre bränsle och när kunden kollar oljenivån så finner han ren olja på oljestickan?

Resultat: Kunden blir riktigt nöjd över att verkstaden har utfört en optimal service, och pratar om detta med vänner och bekanta, vilket ökar antalet service bokningar på verkstaden.

Vill du veta mer kontakta, Bluechem Sweden AB

Resultaten är uppseendeväckande!Rökgasutsläppen från en dieselmotor minskar i allmänhet med 20–60 %

Kompressionsförbättringen i en bensinmotor ligger ofta på 5–25 %

Därmed får man också en minskad bränsleförbrukning. Flera av våra produkter är testade av TÜV Thüringen och dess effektivitet och funktion har klarat TÜV Thüringens hårda tester. Se certifikatet under TÜV certifikat.

Produkter för rengöring och underhåll av bränslesystem, kylsystem, luftkonditionering, automatiska och manuella växellådor och speciella produkter för motorcyklar.

Sedan har ProTec ett stort utbud av tekniska aerosoler och professionell utrustning för effektiv användning.